Keuken vaatdoekhouder Magisso recht 550x275

Magnetische vaatdoekhouder – RVS Magisso

Een prachtig, nieuw en innovatief product waarmee er eindelijk een makkelijke én mooie manier is om je vaatdoek op te bergen. Het is een uniek en gepatenteerd ontwerp dat eenvoudig en zonder gereedschap te plaatsen is in bijna alle spoelbakken. Dankzij Magisso is de vaatdoek uit het zicht maar nog steeds binnen handbereik.

Er zijn twee uitvoeringen in roestvrij staal: een gebogen en een rechte versie.

 Y1S1420PeugeotPeperenZoutmolensuselect

Peugeot

Pepermolens en zoutmolens zijn er in vele verschillende soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een manuele peper- en zoutmolen of een elektrische peper- en zoutmolen.

Het maalwerk van de Peugeot pepermolens is vervaardigd van roestvrij staal en uitgerust met een dubbele rij schroefvormige tanden die de peperbolletjes vastnemen en ze naar beneden brengen. Om deze vervolgens te blokkeren en te malen.

5113877

Wesco

Op ieder moment heerlijk vers brood, beschuit of cake uit een broodrommel met allure. Ventilatiegaten achterin zorgen voor optimale luchtcirculering waardoor het brood langer vers blijft. Dit plaatje is een retro-klassieker naar ontwerp van orginele Wesco tekeningen uit de jaren ‘40. Een must voor de liefhebber.

413AD783YYL. SL500 AA280

OXO

OXO produceert keukenartikelen met de naam 'Good Grips', die doordacht zijn tot het laatste detail.
De producten van OXO zijn beroemd om hun unieke handgreep die een comfortabele en stevige grip bieden. Daardoor tot in de kleinste finesses afgestemd op de gebruiker.

Olijfolie

Olie

In ons assortiment hebben wij 3 soorten olie opgenomen;

- Toscane
- Kreta
- Cordoba

De olie is verkrijgbaar in 3 verschillende flessen (200ml, 500ml, 1ltr)

15_Arns-Media_aarns-koken_0052_enf.jpg
bredemeijer.jpg

 

 

Donderdag 26 oktober 2017 begint de opheffingsuitverkoop.

15_Arns-Media_aarns-koken_0028_enf.jpg