Bent u op zoek naar de ultieme pan? Eén pan die voor elke toepassing geschikt is? Helaas, dan moeten we u teleurstellen. Er zijn wel pannen die voor bepaalde functies en eisen het best geschikt zijn. Het is aan te bevelen om voor uw wensen en eisen set pannen samen te stellen. Dat kan bijvoorbeeld door een bestaande pannenset aan te vullen met andere pannen zodat u altijd de juiste pan bij de hand heeft voor dat wat u wilt doen.

john-pawson-for-demeyere-cookware

    Kookpannen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende maten. Het beste materiaal is edelstaal/roestvrijstaal. Koper geeft nog meer extra warmtegeleiding, maar is intensief qua onderhoud.

    Aarns Koken & Kado beschikt over een ruim assortiment pannen voor iedere denkbare kook, bak of braad uitdaging die u in uw keuken tegenkomt. Laat u adviseren in onze winkel en maak de keuze die het beste bij u past.

 staub wok

Open pannen met een steel, zoals koekenpannen, hapjespannen en steelpannen worden in de Europese keuken veel gebruikt. In de Oosterse keuken wordt vaak gebruik gemaakt van een wok (Chinees) of wadjan (Indonesisch) om te roerbakken. Woks of wadjans zijn grote pannen met een kleine vlakke of volledige ronde bodem.
Er zijn woks in gietijzer, staal en gietaluminium. Wat het beste is hangt van uw eisen af. Staal en gietaluminium zijn licht, gietijzer
heeft zijn eigen andere sfeer en is het meest authentiek.

Artikelen NIEUW koken Le Creuset

Gietijzeren pannen met een behoorlijk zware deksel zijn bijzonder geschikt voor vlees dat lang gegaard moet worden. Deze braadpannen zijn ook in gietaluminium (lichter, maar niet voor inductie geschikt) leverbaar, net als edelstalen braadpannen en braadsledes in hoge horeca-kwaliteit. Deze zijn lichter dan gietijzer en nog duurzamer.

 Merken Pannen alles

11_aarns_0013.jpg
blomus.jpg

 

 

Donderdag 26 oktober 2017 begint de opheffingsuitverkoop.

15_Arns-Media_aarns-koken_0058_enf.jpg